Opening nieuwe fabriek Drongen

25 nov 2015

Op 2 oktober 2015 heeft Nuscience haar nieuwe fabriek in Drongen (België) geopend. Deze nieuwe plant vervangt de huidige productiesites in Drongen en Baasrode in België en is daardoor een belangrijke vereenvoudiging van de productielogistiek. De opening was tevens het moment dat Patrick Keereman , CEO van de Nuscience groep de fakkel heeft overgedragen aan Johan de Schepper die 2 jaar geleden startte als COO.

Deze nieuwe plant is vooral uniek dankzij de ver doorgevoerde automatisatie en procesvernieuwingen. Verschillende “best practices” en innovaties uit andere sectoren werden inventief in de fabriek toegepast. Tevens biedt de opbouw van het proces en het silopark de flexibiliteit om snel in te spelen op de wensen van de markt en de veranderende technologie binnen de ingrediënten en premixwereld.

Met deze nieuwe faciliteit zijn we er van overtuigd dat wij voor u nog vele jaren een goede partner kunnen zijn voor innovatieve, veilige en kwaliteitsvolle producten die uiteindelijk leiden tot optimaal presterende en gezonde dieren. 

29 feb 2016

Nuscience mycotoxines oplossing: Quantitox analyse

Op basis van een kwantitatieve ELISA methode, kan Quantitox gebruikt worden om de hoeveelheid van de 6 meest voorkomende mycotoxines

29 feb 2016

Moment van bemesten ideaal om uw ruwvoerstrategie te bepalen!

Dit moment, vóór de voorjaarsbemesting, is een ideaal moment om de voerstrategie voor het komende jaar te bepalen.