Voedselkwaliteit waarborgen

Zintuigelijk genot van varkensvlees is gerelateerd aan verschillende eigenschappen: het visuele aspect van het vlees, de textuur ervan én de smaak wanneer het vlees wordt opgegeten.

Gerelateerde uitdagingen

Antibioticaresistentie reduceren

Nuscience biedt alternatieven aan voor antibiotica om de infectiedruk onder controle te houden zonder toe te geven aan de prestaties van de dieren.

Veiligheid van het voer garanderen

Er kunnen veel gevaren optreden vanaf het groeien van een gewas in het veld tot de opname van het voer.

Stress onderdrukken

Evolutie in de varkenshouderij heeft geleid tot snelle groei en hoge productiviteit. Dit legt veel druk op de dieren.

Darmgezondheid ondersteunen

De darmen zijn het grootste orgaan die het immuunsysteem bijstaan. Het is de eerstelijnsverdediging van het varken en moet dus absolute prioriteit krijgen.

Immuniteit verbeteren

Met een assortiment van verschillende MCFA producten kan Nuscience de geprogrammeerde celdood vertragen en dus de immuniteit verbeteren.